Logo75x75

Hei

Nyt kun koronatilanne jatkaa helpottumistaan niin pidämme vielä toisen kuvausretken ennen juhannusta.

Seuraava kohde on Vehmaanniemi 17.6.
Vehmaanniemi on seitsemän hehtaarin kokoinen arvokas Natura 2000-verkkoon kuuluva perinnemaisema-alue Rautaveden rannalla.
Niemen kiertää helppokulkuinen noin 1,3 km:n mittainen luontopolku, jonka varrella on useita erilaisia alueita, mm. koivuhakoja, niittyä, pieniä lehtoja ja eri tyyppisiä rantoja.
Alueella on myös useita rautakautisia hautaröykkiöitä ja kesäisin siellä laiduntaa lampaita. Niemeltä löytyy siis monenlaista luontoaiheista kuvattavaa kasveista eläimiin ja luonnonmaisemiin.
Paikka löytyy osoitteesta Tampereentie 258, jossa rannan tuntumassa on pysäköintialue. Tapaamme siellä torstaina 17.6. klo 18.

Kuten edellisessä tiedotteessa kerrottiin, pidämme yhteisnäyttelyn kirjastossa syyskuussa. Omaa näyttelykuvaa kannattaa jo alkaa miettiä, koska meillä on monta vaihetta, ennenkuin näyttely on valmis syyskuun alussa.

Muissa valokuvanäyttelyissä käyminen antaa meille inspiraatiota ja näkemystä niin kuvaamiseen kuin näyttelyn järjestämiseen. Näyttelyitä löytyy jo Pirkanmaalta. Valokuvakeskus Nykyajassa Tampereella on jatkuvasti näyttelyitä. Muita kohteita voivat kesän aikana olla vaikkapa Kangasalan, Nokian ja Valkeakosken pääkirjastot. Muista tarkastaa tarkemmat näyttelyajat kohteiden www-sivuilta.

 

Tervetuloa
Tapio Jalonen