Jasenilta logo

Torstaina 10.8 kello 18.00 alkaen kokoonnuimme muutaman kuukauden tauon jälkeen taas kirjaston Lizelius-saliiin.
Suunnittelimme ja pohdimme syyskauden ohjelmaa ja jäseniltojen aiheita ja yhteisiä kuvaus sessioita.
Mäsin mukanaa tuomaa insinööritaidon mestarinäytettä eli -70 luvun paljekameraa tutkittiin ja ihasteltiin. Muutamien valokuvien/valotusten haasteista keskusteltiin myös joten illan anti oli varsin monipuolinen.
Kamera
Syyskauden ohjelmaa kun suunnittelimme, sovittiin muun muassa seuraavista:
-  Menemme kuvaamaan Tyrvisturnaukseen jalkapalloa 26-27.8.2017
-  Elokuun lopussa - syyskuun alussa järjestämme ilta- / yökuvaus illan Mäsin johdolla. Kuvaamme siis vähässä valossa ja perehdymme siitä koituviin haasteisiin ja mahdollisuuksiin.
-  Lokakuun jäsenillassa katsomme Beach Volley turnauksesta ja Tyrvisturnauksesta otettuja kuvia ja keskustelemme niistä.
-  Marraskuun jäsenillassa katsomme paperille tulostettuja kuvia eli ohjelmassa on vedoskuvien ilta.
-  Hannu Aro lupasi järjestellä johonkin tulevaan jäseniltaan vierailijaksi ja näyttämään kuviaan Juha Lehtisen Tampereelta.
-  Jo aiemmin esillä olleen lähikuvaus/tuotekuvaus session allekirjoittanut koittaa järjestää jo syyskuun jäsenillalle ellei aikataulut pahasti mene sotkuun.

Näistä ja muusta ohjelmasta tulee esille ja sähköpostiin lisätietoa sitä mukaan kun aikataulut varmistuvat.

Ethän unohda elokuun kuvakilpailua jossa aiheena on: Mustaa ja valkoista.
Kuvia voi/saa ja pitää laittaa tulemaan taas tuttuun tapaan sähköpostilla osoitteeseen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai valikon Kuukauden kuva kilpailu valikosta löytyvällä lomakkeella.