Valikko Sulje

SKsL-info kaikille jäsenseurojen jäsenille 18.5.2024

FOTOMARATON TUKHOLMA 2024

Tervetuloa vuoden hauskimpaan kuvaustapahtumaan eli Tukholman Fotomaratonille 16-19.8.2024! Sari Sandberg liiton hallituksesta lähtee sinulle matkanjohtajaksi.

Lähdemme tavoittelemaan 8 tunnin kilpailua, mutta mikään ei estä osallistumasta koko 24 tunnin kilpailuun. Laivalla käydään kuvausvinkkejä läpi ja tietenkin Fotomaratonin käytännön asiat. Sinun ei tarvitse osata ruotsia, sillä Sari on matkalla ryhmän mukana. Ennen kotiinpaluuta poiketaan Fotografiskassa tutustumassa näyttelyihin. Mukaan voit lähteä yksinkin, reissussa tutustut taatusti muihin valokuvaajiin.

Nyt ei kannata empiä, vaan katso lisätietoja ja ilmoita itsesi mukaan tästä=>

TUNNELMIA VUOSINÄYTTELYN AVAJAISISTA
Katso tunnelmakuvia ja videokooste avajaisista sekä näyttelyn katalogi liiton galleriassa=>

FOTOSAFARI CAP VERDELLE – Ajankohta on muuttunut 19.11.-26.11.2024 Lähde syksyn pimeästä ja koleasta lämpöiselle Kap Verdelle. Liiton kuvausmatka vie sinut Kanarian saariakin pidemmälle Pohjois-Atlantilla. Kap Verde on täydellinen matkakohde, jossa on länsiafrikkalainen ilmasto. Vietät aurinkoisen loman ilman huolta aikaeron aiheuttamasta rasituksesta. Aurinko paistaa 350 päivää vuodessa ja lämpötila on aina 24-27 astetta. Matkajohtajana Reino Havumäki. Ilmoittautuminen on auki. Katso matkaohjelma ja varaa paikkasi tästä=>

KUUSAMO NATURE PHOTO 13.-15.9.2024
Kuusamo Nature Photo -luontokuvafestivaali. Kylpylähotelli Kuusamon Tropiikissa tarjolla huikea festaripaketti early bird -hintaan! Lisätiedot tapahtumasta, esiintyjät ja linkki majoitusvarauksiin löytyvät täältä: www.kuusamonaturephoto.fi

TEEMANÄYTTELY
Syksyn SKsL:n Teemanäyttelyn järjestää Kuopion Kameraseura ry. Avajaiset ovat lauantaina 16.11. ja SKsL:n syyskokous 17.11. Näyttelyn tiedot ilmestyvät piakkoin liiton verkkosivuille. Kuvaa kesällä Teemanäyttelyn aiheella ”Rytmi”.

OSALLISTU KANSAINVÄLISIIN NÄYTTELYIHIN
Kuvalataukset ovat auki suomalaisten seurojen järjestämiin kansainvälisiin näyttelyihin This Is Life ja Art of Light. Näyttelyt kerryttävät kansainvälisten valokuvaajajärjestöjen arvonimipisteitä.

TILAA VIIMEINEN KAMERA-LEHTI ENNAKKOON
Kamera-lehden julkaiseminen päättyy kesäkuun 2024 numeroon. Lehti on vuodesta 1950 lähtien toiminut valokuvausharrastuksen kannustajana ja innoittajana, esitellen valokuvaa, valokuvaamista ja valokuvaajia mahdollisimman monipuolisesti. Lue aiheesta lisää ja tilaa lehden viimeinen numero ennakkoon tästä=>

TEE ITSELLESI PORTFOLIO
Jos haluat kuvillesi pidemmän elämän kuin mitä se on somen jatkuvassa ja ohikiitävässä kuvavirrassa, niin tee itsellesi portfolio. Somessa pysäytät onnistuneella kuvalla ja ohjaat katsojan portfolioosi katsomaan lisää juuri sinun kuviasi ja huomattavasti isompana sekä laadukkaampana. Hyvä ja edullinen palvelu tähän on esim. kuvat.fi. Palvelussa on kuvagalleria valmiina tai sellaisena kuin haluat sen itsellesi rakentaa. Tarvittaessa voit pitää blogia tai tehdä omat kotisivut. Sieltä voit myös helposti jakaa kuvia ja pitää joitakin asioita piilossa tai näytät niitä vain valituille. Iso asia on se, että näin kuvasi jäävät myös jälkipolville katsottavaksi. Palvelu toimii hyvin myös videoille ja matkapuhelimella käytettäväksi. Liiton puheenjohtaja Petteri Mussaloa lainatakseni: ”Hyvät kuvasi ansaitsevat tulla nähdyksi”.