Valikko Sulje

Vammalan kameraseuran jäsentiedote 13/2022

Huomenna  maanantaina 21.11.  on seuraava kuvausretki. 

Vexve Areena täyttää 10 vuotta ja sen kunniaksi pelataan juhlaottelu VaLePa-Karelian Hurmos. Itse ottelu alkaa 18.30, mutta sitä ennen on yleisölle tarjolla kakku- ja kahvitarjoilu klo 17-18.30. Juhlaotteluun on myös vapaa pääsy.
Kuvauksen kohteena meillä on itse ottelu ja sen tunnelma. Hallissa on hyvä valaistus, joten ei salamaa pelin aikana. Kuvaajien ei tulisi olla pelaajien takana eikä mainoksien kentän puolella. Pelikuvauksessa 50-200mm objektiivit toimii hyvin. Kahvittelun aikana voi VaLePan konkarikuvaaja Mäsin kanssa jutella lisää lentopallon kuvausvinkkejä.

Ja heti perään ensi tiistaina 22.11. klo 18 pidetään kuvailta Toivonkulmasa.  Mäsi esittelee Canonin uutta R sarjan järjestelmäkameraansa ja katsellaan osallistujien syksyn kuvasatoa. Pureskellaan myös ajatusta listata Sastamalan erilaisia kuvauskohteita. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Käy myös katsomassa Tampereen valokuvausseuran ensi kevään kurssitarjontaa osoitteessa www.valokuvauseura.com. Jos haluat ottaa valokuvauksen perusteet haltuun, niin 21.-22.1. Tampereelle. Juha Jokinen on hyvä valokuvauksen opettaja.

Kiikassa olisi kuolinpesässä Durst-merkkinen toimiva pimiövarustus mustavalkoisia kuvia varten nimelliseen hintaan. Jos perinteinen kuvanvalmistus kiinnostaa, niin ota yhteys Mäsiin lisätietojen saamiseksi.

Nyt taisi tulla oikea Mäsi viikko!

terveisin
Tapio Jalonen