Valikko Sulje

Vammalan kameraseuran jäsentiedote 4/2024

Hei

Sastamalan seudun museon kanssa sopimamme yhteistyö on alkanut. Eli tiivistetysti. Museolla on ensi vuonna 13.5.2025 alkaen näyttely, jossa on ennen-nyt kuvapareista valokuvanäyttely. Olemme saaneet museolta 42 vanhaa kuvaa, joille meidän tulisi kuvata nykytilanne samoista paikoista. Näistä kuvista valitaan sitten näyttelyyn 15-20, jotta saadaan hyvät kuvaparit. Meidän tehtävä on kuvata ja valita parhaat kuvaparit, tehdä tarvittava kuvankäsittely sekä lähettää ja luovuttaa kuvatiedostot parhaalla resoluutiolla museolle. Museo teettää itse tarvitsemansa tulosteet. Saamme työstä korvauksen, joka on tärkeä toimintamme jatkumiselle. Jaoimme kuvauskohteet vuosikokouksen yhteydessä, mutta jaosta ei pidetty kirjaa.

Kokoonnumme museolla keskiviikkona 15.5. klo 18. Käymme läpi Museon yhteistyöhankkeen kuvaparien edistymistä. Ottakaa siis mukaan ottamianne kuvia, niin nähdään miten olemme edistyneet. Kuvat tulee olla kannettavalla tai tabletilla. Voitte lähettää kuvan myös minulle etukäteen.
Museolla on jo nyt auki näyttely Kotiseutumme kuvaajat – valokuvia menneiltä vuosikymmeneltä. 14.5 aukeaa lisäksi pienoisnäyttely Tyrvään Sanomien kuva-arkiston helmistä. Talo on siis täynnä katsottavaa. Kahvitarjoilu.

Kaupunkitalon kanssa yhteistyö odottaa vielä yhteistä aikaa keskutelulle.

Jäsenmaksuviestit ovat lähteneet maksuun!

Sastamalassa on lähiaikoina tapahtumien vyöry. Täten toteutamme kuvausretken nyt kunkin omana valintana. Olkoon haasteena ottaa tilaisuuden järjestäjän, osallistujien, kaupungin matkailutoimen, median, facebookin/instagramin tai yleisen mielenkiinnon näkökulmista hyviä kuvia. Tässä valikoima tapahtumia:
– K-Market Meijerinranta avajaiset to 25.4. klo 10 eli ihan kohta
– Veteraanipäivän tilaisuudet la 27.4.
– Sonnimarkkinat Sarkolantie 620 la 27.4. klo 13-16
– Numeroautoajot la 27.4. klo 15 lähtö Trakinkatu 2
– Vappuparaati ke 1.5. klo 11.45 – 14 Teknikum – keskusta
– Naisten pesäpallo-ottelu Manse PP – Porin pesäkarhut Varilan kentällä la 4.5. klo 15

Katsellaan näitäkin kuvia seuraavassa kuvaillassa.

terveisin

Tapio